Pjanic, Koulibaly és Jovic is érkezhet?

A védelembe, a középpályára és a csatársorba is érkezhet játékos

 

 

A spanyol lapok értesülései szerint José Angel Sánchez madridi igazgató találkozott Fali Ramadani játékosügynökkel, ami több játékos esetleges megszerzését is előirányozhatja.

 

Ramadani olyan játékosokat képvisel, mint Pjanic, Jovic és Koulibaly, de Marcos Alonso ügyeit is a Lian Sports intézi, csak hogy a legdrágább játékosok nevét említsük.

Az utóbbi napokban nem véletlenül lehetett hallani Pjanic nevét, így elképelhető, hogy a tárgyalás során felmerült a Juventus játékosának neve. Pjanic a Juventus játékosa, 2023-ig szól a szerződése, de nem elképzelhetetlen a távozása a torinói klubtól. A védekező középpályás poszton nem tudni milyen változtatásokat akar Zidane.

Kalidou Koulibaly az egyik legjobban felkapott középső védő, akit a fél Premier League vinni akar. A Napoli játékosának a szerződése is 2023-ig szól. A 27 éves védő érkezése Varane távozása esetén elképzelhető, hiszen középre már szerződtetett védőt a Madrid Militao személyében.

Érdekes lehet Luka Jovic esete, a 21 éves fiatal szerb csatárt már a Barcelona is kinézte, mint lehetséges utódja Suáreznek.

Marcos Alonso neve is többször felmerült már Madrid ügyben, Alonso is valószínűleg csak akkor érkezhetne, ha Marcelo távozna.

 

Tags: