Cristiano Ronaldo szép akar lenni

Cristiano Ronaldo és a haja
Cristiano Ronaldo és a haja

A Real Madrid sztárja kiposztolt egy videót arról, ahogy levágják a haját és megkérte a szociális média követőit, hogy segítsenek abban, hogy milyen legyen a stílusa.

 

 

Cristiano Ronaldo kijelentette, hogy szép akar lenni egy rajongóinak küldött videó üzenetben szerdán. A Real Madrid támadója arról híres, hogy nagyon érdekli, hogy hogy néz ki, bár az ellenzői gúnyt űznek abból, hogy rögeszméje lett a saját kinézete.

 

A 30 éves világsztás és mellette sikeres fehérnemű modell, sose hagyta, hogy a kritikák lerombolják a saját tudatos hiúságával szembeni nyitott attitűdjét, legújabb videója azalatt készült, amíg két férfi hajstylist foglalkozott a hajával. Utalva a haja oldalába borotvált csíkra, Ronaldo megkérdezte a Twitter követők véleményét arról, hogy hogyan nézhetne ki olyan jól, ahogy csak lehetséges.

 

 

„Hello srácok, épp levágatom a hajam néhány barátommal” mondta a videóban a korábbi Manchester United játékos.

„Mit gondoltok csíkkal vagy csík nélkül? Mondjátok meg, mert szépen akarok kinézni! Segítsetek benne!”

 

Ronaldo kimaradt a keddi 2-0-s Tottenham elleni Real Madrid győzelemből egy kis sérülésnek köszönhetően, és nem játszott szerda este sem, így nem volt részese a Bayern elleni vereségben sem.

 

Tags: