Mbappé, Hazard, Neymar, vagy valaki más?

Mbappé
Mbappé

Pletykák ezrei, top játékosok nevei, ki érkezhet a nyáron a támadó sorba?

 

 

Zinedine Zidane visszatérésével, a pletyka szerint megnyílik az átigazolási kassza is, Cristiano Ronaldo helyére top játékost akar igazolni a francia mester. Persze nem tudni még azt sem, hogy ki marad és ki távozik. A távozókért kapott összeget is be lehet fektetni új játékosra, valamint közben azért figyelni kell a stadion projektre is.

 

Kylian Mbappé lett a fő kedvence a sajtónak. A PSG fiatal sztárját nem lesz egyszerű megszerezni, már csak azért sem, mert Mbappé az egyik arca a klubnak. Viszont vele elképesztő sebesség és gólszám is érkezne. Már korábban is meg akarta szerezni a Madrid a játékost, de akkor Bale maradt végül, Mbappé pedig a Monacóból visszatért szülővárosába, Párizsba.

Mbappé érkezése várhatóan 280 millió euró körüli összegbe fájhat.

Neymar esete bonyolult, a Barcelonától rekord összegért Párizsba igazoló brazil túl sokat sérült, ahhoz, hogy lazán leigazolja őt a Madrid. Félő, hogy marketing szempontból nyerő húzás lenne, de szakmailag már nem feltétlen. Nem lenne szerencsés, ha Bale-t eladnák a sok sérülés miatt és helyette hoznak még egy üveglábút.

Persze ennek ellenére Neymar nagy kedvence Pereznek és a világ egyik legnépszerűbb, ha nem a legnépszerűbb játékosa már.

Neymar körül is van már mozgás. A napokban megjelent cikkek szerint, az apja és ügynöke is egyben jelezte, készek hosszabbítani a PSG-vel. Neymarnak még három éve van hátra a szerződéséből, a PSG-nek nincs oka a kapkodásra, míg az apja öt évre szóló újabb szerződést akar kiharcolni a fiának. A pletykák mindenesetre azt jelzik, Neymar, ha marad Párizsban, akkor még tovább emelkedik majd a fizetés. De ha távozik mondjuk a Madridhoz, akkor a fizetése szintén további csúcsokra emelkedhet, hiszen versenyt generálnak a klubok között.

Neymar elképzelhető, hogy még Mbappénál is többe kerülne.

Eden Hazard érkezése már reálisabb lehetőség. A Chelsea belga támadója már múlt nyáron is egyértelműen kijelentette, nagy álma lenne a Real Madridban játszani. Viszont a nyáron nem igazolhat új játékost az angol csapat, így nem biztos, hogy eladják, mert nem lesz kivel pótolni.

A legrégebb óta tartó pletykák hármukról szólnak, de felröppent mostanában Pogba, Eriksen és Pjanic neve is.

Az biztos, hogy a nyáron nagy meglepetések várhatók.

 

Tags: