Támadósor cserét kell végrehajtani?

Neymar
Neymar

A Real Madrid gólképtelen az idényben, a sztárok csődöt mondtak, mi lehet a megoldás?

 

 

A spanyol lapok is elkezdték keresni a megoldást a Real Madrid gólproblémájára. Lassan már ott járunk, hogy a BBC-ről lemondanak, vagyis Cristiano Ronaldo menjen, ha akar, hiszen ráadásul már 33 éves. Benzema évek óta nem az igazi. Bale pedig állandóan sérült.

 

Nem véletlen, hogy Florentino Perez korábban bedobta Neymar nevét, mint akit vinnének a PSG-től, és az sem véletlen talán, hogy Cristiano Ronaldóról megint megjelennek a pletykák, ami szerint távozna. A nyáron állítólag vagy a Manchester United, vagy a PSG lehet a régi/új állomás a számára.

A Marca három nevet dobott be az új galaktikusokra nézve, Neymar, Hazard és Lewandowski.

Neymarról tudható, hogy ő lesz a közeljövő legnagyobb sztárja, azért is ment el a Barcelonából, mert nem akart Messi mögött másodhegedűs lenni. Elképesztően népszerű és természetesen a focihoz is ért rendesen... Jelenleg ő számít a világ legdrágább igazolásának, vagyis nem lenne egyszerű megszerezni a PSG-től. Az utóbbi években a PSG senkit sem engedett el, akit nem akartak és élő szerződésük volt. Persze esetleg, ha cserében Cristiano Ronaldo is bele kerülne az üzletbe?

Amúgy nem tudni, hogy Cristiano Ronaldo tényleg rosszul érzi-e magát a klubnál és tényleg az a baja, hogy nem keres annyit, mint Messi, vagy csak hangulatkeltésről van szó.

Eden Hazard is szívesen menne a Real Madridhoz, a belga "Messi" nem akar hosszabbítani a Chelseavel, így az sem kizárt, hogy tényleg mindent megtesz azért, hogy a Real Madrid szerződtesse.

Robert Lewandowski jelenleg a Bayern München támadója. A kora miatt a Real Madrid lehet az utolsó állomás a számára, éppen ez lehet a kérdés a klub számára is. Az utóbbi időszakban befejező csatár posztra viszont sokat lehetett hallani Icardi nevét, akit az Inter nem akar elengedni. Valamint Harry Kane nevét, aki követhetné a korábbi Tottenham sztárokat a Real Madridba, mint Modric, vagy Bale. Kane az angol bajnokságban elképesztő teljesítményt nyújt, de sokan féltik a Madridtól. Az angol játékosok nem feltétlenül szoktak beválni a spanyol kluboknál.

Tags: