Real Madrid - Tottenham 1-1

Varane öngóljával szerezte meg a vezetést a Tottenham, de Cristiano Ronaldo büntetőjével még az első félidőben sikerült az egyenlítés

 

 

A második félidőben mind a két oldalon voltak helyzetek, Lloris óriásit védett Benzema helyzeténél, a kapus már elment jobbra, de valahogy lábbal hárítani tudott. Navas meg Kane helyzeténél fogott óriásit, a Tottenham támadója egy az egybe ment a kapu felé, a bal alsóba tartó labdát végül Navas ujjbeggyel szögletre piszkálta.

A csoport rangadóján igazságos döntetlen született, még akkor is lehet ezt mondani, ha végig a Madrid irányította a mérkőzést, a vendégek kontráiban több volt a veszély. A csoport másik mérkőzésén is 1-1-es döntetlent született

 

2017.10.17., Kedd 20:45

Real Madrid - Tottenham 1-1
Gólszerzők: Cristian Ronaldo 43 (11-es) ill., Varane 28 (öngól)

A 28. percben a jobbról belőtt labdába nem tudott Kane belepiszkálni, a mellette futó Varane lábáról viszont a bal felsőbe pördült a labda.

Az első félidő vége előtt Kroost buktatták a tizenhatoson belül, a büntetőt Cristiano Ronaldo lőtte keményen a kapuba.

Azért hozzá tartozik a mérkőzés képéhez, hogy még nulla-nullás állásnál Fernando Llorentét buktatták a tizenhatoson belül, azért a Tottenham nem kapott meg egy jogos büntetőt.

 

Tags: