David De Gea marad még egy évet Angliában

David De Gea
David De Gea

Louis van Gaal szeretné még megtartani a Real Madrid által kiszemelt játékost

 

 

A Real Madridnál az egyik nagy kérdés a kapuskérdés volt a nyáron. David De Gea a fő kiszemelt, de a Manchester United nem engedi a kapust, vagy olyan feltételekkel, amik a spanyol klubnak nem jók.

 

De Geáért cserében az angolok vagy rengeteg pénzt akarnak, vagy Sergio Ramost és még Keylor Navas neve is felröppent már.

A Real Madrid valószínűleg egy reális árat még meg is adna a kapusért, de egy olyan kapusról beszélünk, aki nem hosszabbított a jelenlegi klubjával és így egy év múlva ingyen igazolhatóvá válik. Jelenleg sok érte a 20-30 millió euró, vagy Sergio Ramos játékjoga.

A Real Madrid már eladta Iker Casillast, a klubikon a Portóban kötött ki. Erre nehéz mit mondani, remélhetőleg jól fogja ott érezni magát, de szokatlan lesz őt másik mezben látni. Viszont leigazolták a sajátnevelésű Kiko Casillát az Espanyoltól. És még ugye ott van Keylor Navas is, bár a spanyol válogatott Casilla valószínűleg nem kispadozni akar. Bár, ha David De Gea is jön, akkor valószínűleg az marad neki.

Egyelőre a Manchester United holland mestere számít David De Geára, a szombat esti Barcelona elleni Champions Cup mérkőzésen is ő fog kezdeni, valamint a Premier League rajtján, a Tottenham ellen is rá számítana, vagyis még kemény harc lehet a jövőben a kapusért.

 

Tags: