Az Espanyol ellen gálázott a Real Madrid 0-6

Cristiano Ronaldo ötöt lőtt az Espanyolnak
Cristiano Ronaldo ötöt lőtt az Espanyolnak

Cristiano Ronaldo mostanában nem lőtt tétmérkőzésen gólt, egészen eddig, az Espanyol ellen ötnél meg sem állt a portugál!

 

ESPANYOL - REAL MADRID 0-6
G.: Cristiano Ronaldo 7, 17 (11-es), 20, 61, 81, Benzema 28

Real Madrid: Navas - Carvajal, Pepe, Sergio Ramos (Varane 75), Marcelo - Casemiro, Modric (Kovacic 56) - Isco, Bale, Cristiano - Benzema (Lucas Vázquez 63)

 

 

 

Gólok:

7.perc - 0-1 - Modric mélységi passzából lépett ki Cristiano Ronaldo és tört be a tizenhatos bal oldalán, majd lőtt laposan a hosszúba.

17.perc - 0-2 - Bale-t rántották le a tizenhatoson belül, a büntetőt Cristiano Ronaldo értékesítette magabiztosan, a bal alsóba helyezte a labdát

20.perc - 0-3 - Bale tekerte be balról a kapu elé a labdát, Ronaldo meg az ötösről bebelsőzte

28.perc - 0-4 - Cristian Ronaldo tört be a tizenhatoson belülre és balról laposan passzolt középre, Benzema meg a kapuba lőtt

61.perc - 0-5 - Bale kapott tökéletes labdát a tizenhatos jobb oldalán és szaladt vele tovább az ötös magasságáig, majd ballal betette középre és természetesen megint Ronaldo érkezett...

A 73. percben Navasnak is védenie kellett, egy fejesnél volt a helyén, az öt méterről érkező labdát a gólvonalról szedte ki, a kipattanóból három méterről nem sikerült betalálnia Salva Sevillának.

81.perc - Bale adta tovább a labdát Lucas Vázqueznek, aki a tizenhatos jobb oldalán elindult középre, majd letette a 11-es pontnál álló Ronaldónak, Cristiano meg kapásból a hálóba lőtt.

 

Az Espanyol nagyon nem volt ellenfele a Real Madridnak. A hazai csapat nem igazán állt vissza, hagyta a gyors támadásokra a Real Madridot. Cristiano Ronaldo meg rekordot döntött, idegenbeli mérkőzésen egy mérkőzésen ötöt még nem nagyon lőttek a spanyol bajnokságban.

Tags: