Moratát most meg a Milan vinné

Alvaro Morata Los Angelesben készül a Madriddal
Alvaro Morata Los Angelesben készül a Madriddal

Nincs nyugvás pletyka fronton, Moratát most Olaszországba csábítják

 

 

Alvaro Morata jelenleg a Real Madriddal készül az új idényre, de a pletykák nem állnak meg, újabb és újabb klubokkal hozzák hírbe a támadót.

 

A Manchester United próbálta leigazolni Moratát, de annyit kért érte a Real Madrid, amit nem adott megérte a United. José Mourinho is elismerte, megpróbálták leigazolni, végül Romelu Lukakut szerezték meg. Ez után a Chelsea került szóba, ahol Diego Costa helyettesét keresik, de egyelőre Morata még mindig a Madriddal készül.

A legújabb pletyka és amitől talán tényleg kell is tartani egy kicsit, a Milan érdeklődése. Az olasz klub kínai tulajdonosa kész lehet ténylegesen is kifizetni a Madrid által kért 90 millió eurót. Ha Bonuccit meg tudták szerezni a Juventustól, akkor Morata is képben lehet. Morata ráadásul így olyan klubhoz kerülhet, ahol ismer is valakit.

Nehéz ügy, mert Morata maradna Madridban, de szeretne több játéklehetőséget kapni, a tavalyi felállás a klub számára sikeres volt, ő maga rengeteg gólt lőtt, de többnyire csak csereként kapott lehetőséget. Nem tudni, hogy ez idén változna. Ha többször kezdhetne, mint tavaly, akkor az már előrelépés lenne a számára is.

 

Tags: