Bemutatták Jesús Vallejót

Jesús Vallejo - Real Madrid
Jesús Vallejo - Real Madrid

A Real Madrid hivatalosan is bemutatta új védőjét

 

 

Jesús Vallejo a Zaragozától vette a Madrid még két évvel ezelőtt, csak akkor egy idényre visszaengedte nevelő egyesületébe, majd az előző szezont az Eintracht Frankfurtnál töltötte.

 

Most eljött az idő arra, hogy bemutatkozhasson a Real Madridban is a 20 éves védő, aki a hármas mezt fogja viselni a csapatban.

 

Florentino Perez beszélt arról, hogy fantasztikus idényen vannak túl. Nagyszerű csapatuk van, de mindig előre kell tekintenük és mindig keresik az új játékosokat. Egy ideje már, a Real Madrid figyeli azokat a fiatal játékosokat, akikben nagyszerű lehetőségek vannak a jövőre nézve és mellette nagyszerű személyiségek is.

"Ma, nagyon örülünk, hogy egyet közülük bemutathatunk. Olyan játékos, aki rendelkezik minden olyan képességgel, ami a Real Madridhoz kell. 20 éves és olyan tudással rendelkezik, hogy a Real Madrid első csapatának tagja lehet, szeretnénk köszönteni Jesus Vallejót."

Vallejo a bemutatás után megköszönte a méltató szavakat az elnök úrnak, a klubnak, hogy hittek benne annyira, hogy leigazolják. Megköszönte a családjának, a barátainak és a barátnőjének is. Reméli a klub játékosa lehet még jó hosszú ideig, amit természetesen a világ legjobb klubjának tart.

Megköszönte a szurkolóknak is a meleg fogadtatást. "Csodálatos érzés". "Real Madrid játékosnak lenni büszkeséggel tölt el, de egyben ez felelősség is. Mindent meg fog tenni azért, hogy méltó legyen ennek a meznek a viselésére. "Hala Madrid!"

 

Tags: