Felszabadult Real Madrid győzelem a Depor ellen

Gareth Bale gólja a Depor ellen
Gareth Bale gólja a Depor ellen

Zidane első mérkőzésén ötgólos győzelmet aratott a Real Madrid, Gareth Bale meg nem úgy néz ki, mint aki távozni akar, sőt mesterhármassal vette ki a részét az öt gólból

 

A Real Madrid teltház előtt fogadta a Deportivót, mindenki kíváncsi volt Zidane első mérkőzésére a kispadon és tulajdonképpen nem kellett csalódnia a szurkolóknak, nem volt egy nehéz ellenfél ugyan a Deportivo La Coruna, de minden győzelmet értékelni kell, főleg egy ötgólosat, főleg edzőváltás után.

 

Érdemes nézni milyen kezdőt küldött pályára Zizou:

Navas - Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo - Kroos, Modric - Bale, Isco, Ronaldo - Benzema

Ebből kiderült, hogy inkább volt ez 4-2-3-1, a játékosoknak jobban feküdt, mint a 4-3-3.

Az edzőváltás nyertesei egy mérkőzés után: Carvajal, aki úgy látszik Zidane alatt megelőzi Danilót egyelőre. A másik Isco, aki rögtön a kezdőben kapott helyet, Jamesnek küzdenie kell majd, hogy kiszorítsa a spanyol játékmestert a kezdőből. A Kroos - Modric kettős, kellemesen megoldották a középpályás védekezést és még a támadásokban is részt tudtak venni. Bale, aki lazán fejelt két szép gólt és lőtt egyet a bal alsóba. Meg úgy általában a szurkolók, egyelőre egy mentálisan felfrissült társaságot láthattunk a Depor ellen.

15. perc - Ramos beadását Benzema sarokkal lőtte a bal alsóba (1-0)

22. perc - Carvajal beadását fejelte tökéletesen Bale a kapuba (2-0)

49. perc - Cristiano Ronaldo labdáját lőtte a bal alsóba Bale egy laza mozdulattal 13 méterről. (3-0)

63. perc - Kroos szögletét fejelte megint elemi erővel Bale a hálóba (4-0)

90+1. perc - Ekkor már mindenki Ronaldóval akart gólt lövetni, a portugál nagyon akart, de itt sem járt szerencsével, Jesé ment el a jobb oldalon és kapura lövés helyett betette a középen érkező Cristiano felé a labdát, de az a háta mögé érkezett, a lecsorgóra Benzema érkezett és a jobb felsőbe helyezett, a labda még a felső lécet is érintette.

Benzema meglőtte 100. és a 101. bajnoki gólját a Real Madrid színeiben

Ramos még az első félidőben megsérült, a szünetben Varane váltotta. James a 66. percben lépett pályára Isco helyére, Jesé meg Bale-t váltotta a 74. percben.

 

REAL MADRID - DEPORTIVO 5:0
G.: Benzema 15, 90+1, Bale 22, 49, 63

Fotó: Real Madrid

Tags: