Döntetlen Valenciában

Bale fejes
Bale fejes

Kétszer is vezetett a Real Madrid a Valencia ellen, de végül az egy pontnak is lehetett ünnepelni

 

A 16. percben szép összjáték végén Benzema lőtt a jobb alsóba és szerezte meg a vezetést a Real Madridnak. Az első félidő első fele a vendégeké volt, de a másodikban átvette az irányítást a Valencia, a 45. percben Pepe buktatott a tizenhatoson belül és a megítélt büntetőt Dani Parejo tökéletesen lőtte a bal alsóba.

 

A második félidőben gyűrték egymást a felek, a fordulatot a 68. perc hozta, előbb Cristiano Ronaldo ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, büntetőnek tűnt, de a játékvezető továbbot intett, ez némileg megzavarta a Real Madrid játékosait. Gyors kontrát próbált vezetni a Valencia, Kovacic meg feleslegesen és pirosat érően látbat talált labda helyett.

Természetesen az emberhátrány sem vetette vissza a Real Madridot, sőt a vezetést is sikerült újra megszerezni. Kroos szabadrúgásból tekert jobbról középre, Bale meg nyolc méterre a kaputól a védője szorításában úgrott jó magasra és fejelt a kapu jobb oldalába.

Nem lehetett sokat örülni, mert a következő percben meg a Valencia vezetett egy gyors támadást, Rodrigo passzolt fejjel Paco Alcácernek az ötösön belül, a csatár meg Navas mozgásával ellentétesen, a kapu bal oldalába fejelt.

A 93. percben Negredo vihette egy az egyben Navasra, de Keylor óriásit védett, az ellentámadásból meg Bale lépett ki a labdával, de bombázott csúnyán a kapu fölé.

A Valencia az idényben még nem kapott ki otthon, a Real Madrid sem tudott nyerni a Mestallában.

 

 

VALENCIA - REAL MADRID 2-2
G.:
Dani Parejo 45+1 (11-es), Paco Alcácer 83 ill., Benzema 16, Bale 82

fotó: Real Madrid

Tags: