Visszafogott igazolások nyara

Danilo
Danilo

Ebben az átigazolási időszakban egyelőre nagyon visszafogott magához képest a Real Madrid

 

 

Nem szoktuk meg a Real Madridtól Florentino Perez irányítása alatt, hogy ennyire visszafogottan igazoljon játékosokat a klub. Eddig a összesen 52 millió eurót költött csak a klub a Marca összeállítása alapján és ebből is a legtöbbet egy védőre, Danilóra költötték. A Porto 31,5 millió eurót kapott a brazilért.

 

A fennmaradó összegből ment 7,5 millió euró Casemiróra, akit visszaigazolt a klub. De Lucas Vazquez is visszatért, az akadémiai játékost 1 millió euróba került visszahozni, szintén saját nevelésű Kiko Casilla meg 6 millió euróba került. De érkezett a Zaragozától Vallejo is szintén 6 millió euróért.

Tény, hogy még van hátra az átigazolási időszakból és repkednek a pletykák. Leginkább David De Gea érkezése a kérdés, ő érte a Madrid állítólag kész lenne 24 millió eurót is fizetni, a Manchester United meg 40 milliót szeretne, de ennyit a Madrid nem ad érte. Főleg azért sem, mert a kapus egy év múlva ingyen is érkezhetne, mert lejár a szerződése az angoloknál.

Folyamatos pletyka Benzema távozása, de Benzema sem valószínű, hogy elmegy, ha menne, akkor érte komoly összeget kap a klub, bár valószínűleg akkor be is fektetnék. Benítez szeretné megszerezni Fernando Llorentét a Juventustól, de állítólag Perez elnök annyira nem erőlteti a dolgot. Llorente mondjuk nem lenne túl drága, ráadásul a Juventusban epizódszerepet kap csak.

Lehet, hogy ez a nyár erről szólt, az első csapat már eddig is erős volt, de a kispad kicsit rövidre sikerült, most ezen változtatott a Madrid.

 

A nyáron a csapathoz csatlakozott még Marco Asensio, de őt még télen igazolta le a csapat.

A távozók: Iker Casillas, Sami Khedira, Fernando Pacheco, Jesus Vallejo, Chicharito.

 

 

Tags: