Ronaldo duplával nyert a Real Madrid a Real Sociedad ellen

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo duplázott a Real Sociedad ellen, izgalmas mérkőzésen nyert a Madrid

 

 

A Real Madrid nagyon bekezdett a Real Sociedad ellen, úgy játszottak, ahogy hazai pályán kell is, de Rulli kapus nagyszerű napot fogott ki és védett, amit csak lehetett.

 

A játékvezető el kell ismerni, nem fogott ki valami nagy napot, José González egy kamu büntetőt fújt be a 23. percben, Benzema esett össze látványosan, de Cristiano Ronaldo elképesztően rosszúl lőtte, a labda jócskán a kapu fölé ment.

A 42. percben újabb büntetőt lőhetett Ronaldo, ezt már értékesítette, egy félig-meddig vétlen kezezésért befújt büntetőt értékesített a portugál támadó.

Az első félidő szörnyű volt a Real Sociedad számára, a 18. percben Agirretxe tört volna kapura, de Navas mindent söpörve jött ki a kapuból, és telibe találta a támadó lábát, le is kellett cserélni. Majd Canales maradt a földön az első félidő hajrájában, a térde miatt hordágyon kellett levinni az egykori Real Madrid játékost.

A második félidőben Bruma révén egyenlített a Real Sociedad. Pepe ellen szabálytalankodtak a vendégek, Jonathas így jobbról be tudta adni a labdát a tizenhatos bal oldalán érkező fiatal portugálnak, Bruma meg a hosszú felsőbe tekert.

Természetesen nem adta fel a Real Madrid, de Rulli állt továbbra is a kapuban, míg egyszer csak jött egy szöglet, Marcelo beadását Cristiano Ronaldo kapásból küldte a kapuba. A 67. percben újra vezetett a Madrid, de Bruma folyamatosan veszélyeztetett.

A hajrában, Cristiano Ronaldo tartotta meg a labdát, majd Bale ment el a bal szélen és tekert a tizenhatos közepén érkező Lucas Vázquez elé. A csereként pályára lépő szélső két védő szorításában vette át a labdát és lőtt a bal alsóba.

Nehéz mérkőzésen nyert, de összességében megérdemelten a Real Madrid.

 

REAL MADRID - REAL SOCIEDAD 3-1
G.: Cristiano Ronaldo 42 (11-es), 67, Lucas Vázquez 86 ill., Bruma 49

Real Madrid: Navas - Danilo, Pepe, Nacho, Marcelo - Modric (Casemiro 88), Kroos, James (Kovacic 59) - Bale, Benzema (Lucas Vázquez 76), Cristiano Ronaldo

 

fotó: Real Madrid

Tags: