Kampány a Real Madrid ellen

Rafa Benítez sajtótájékoztató
Rafa Benítez sajtótájékoztató

Rafa Benítez szerint támadások kereszttűzében van Florentino Perez, a Real Madrid és ő is, lejárató kampány indult ellenük

 

 

A klub edzője a keddi sajtótájékoztatón beszélt egy lejárató kampányról, szinte már boszorkányüldözést kiáltott. Szerinte világos, hogy lejárató kampány indult Florentino Perez, a Real Madrid és ellene is. Mindenben kritizálják őket, ha nincs éppen miben, akkor manipulálnak. És ez kárt okoz a klubnak.

 

Elismeri, hogy a csapat van, amit jól csinál, van, amit nem, de rengeteget dolgoznak, hogy fejlődjön a játék. Most csak a Real Sociedad elleni győzelemre koncentrálnak. Reméli, hogy a szurkolók élvezni fogják a mérkőzést.

Ha valamit el akarsz érni a La Ligában, akkor stabilitásra és nyugalomra van szükség, nem szabad idegeskedni.

Cáfolta, hogy rossz lenne a viszonya a csapat tagjaival, szerinte összehasonlíthatatlanul jobb a viszonya a játékosokkal, mint ahogy a tv-ben látszik. A klub elnökével is jó a viszonya, sűrűn beszélgetnek. Az ünnepek alatt a családjával pihent.

A sérült játékosok közel vannak a visszatéréshez, ami majd jót tesz a csapatnak és a versenyszellemnek a játékosok között.

 

 

Tags: