Jók lesznek együtt?

Mateo Kovacic és Luka Modric
Mateo Kovacic és Luka Modric

Gyerekkori példaképével játszhat egy csapatban

 

Mateo Kovacic körül gyorsan pörögnek a dolgok, vagyis ez túlzás, hiszen fiatal kora ellenére évek óta ott van az élmezőnyben, nem véletlenül igazolta le fiatalon hatalmas összegért az Inter és nem véletlenül adott még többet a Real Madrid a 21 éves középpályásért.

 

A horvát válogatottban játszhatott együtt Luka Modric és Mateo Kovacic, de most ez már a Real Madridban is megadatik a két honfitársnak.

Kovacicnak valószínűleg sokat fog tudni segíteni Modric a beilleszkedésben. A fotón is látszik, jóban van egymással a két játékos. A pletykák szerint Modric még Kovacic szerződtetése előtt jelezte az elnöknek, a honfitársa két év múlva már aranylabdás lesz.

Bár lehet, hogy ez kicsit túlzás, de azért nagy reményeket fűznek a játékoshoz, akiről kiderült, nagyszerű erőnléti állapotban van, az Interrel jó felkészülést végzett.

Nagyon örül, hogy Rafa Benítezzel dolgozhat együtt, akit a világ egyik legjobb edzőjének tart. Olaszországban már találkoztak, így ismeri valamennyire és szerinte Benítez megérdemelte, hogy a Real Madridnál dolgozhat.

Természetesen az Internél is mindenkinek megköszönte az eddigi segítséget, de most új időszak kezdődik a pályafutásában.

És a kérdés adott, Modric és Kovacic jók lesznek együtt? Milyen sűrűn fognak egyszerre pályán lenni? Majd kiderül hamarosan, mert a hétvégén meg ugye rajtol végre a bajnokság.

 

 

Tags: