A túltolt rotálás eredménye: Espanyol - Real Madrid 1-0

A Real Madrid a ráadás harmadik percében bekapott góllal maradt alul az Espanyol otthonában

 

 

Zidane talán megijedt a hétközi fordulótól, talán egyértelműen a PSG-re készül a csapat, ezért a sok sérült ellenére is tovább rotált a csapatán, mint kellett volna, hiszen igazi csatár nélkül kezdeni az Espanyol otthonában, nem érdemes...

 

A Real Madrid a Navas - Hakimi, Varane, Nacho, Ramos - Llorente, Kovacic - Lucas, Isco, Asensio - Bale tizeneggyel kezdte a mérkőzést, míg a kispadra került Benzema, Carvajal, Theo, Ceballos, Mayoral, Óscar Rodriguez és Casilla.

A mérkőzés nagy részén erőtlenül támadta a Real Madrid Diego López kapuját, nem volt véletlen, hiszen a kezdőből is látszott, vérbeli csatár nem volt a pályán, ami góltalansággal járt.

A hajrában ugyan beállt Benzema Isco helyére a 69. percben, Ceballos a 81. percben váltotta Bale-t, ekkor némi átszervezés után egyértelműen támadásra rendezkedett be a Real Madrid, a 89. percben még Mayoral is beállt Kovacic helyére és mivel a védekezés teljesen eltolódott, nem volt véletlen a bekapott gól.

A ráadás harmadik percében egy gyors kontra végén Sergio Garcia tekert középre a tizenhatosra érkező Gerard Moreno elé, aki kapásból a kapuba küldte a labdát, ami meg is pattant még Navas előtt, esélye sem volt védeni Keylornak.

A mérkőzés összességét nézve a döntetlen reálisabb lett volna, de veszélyesebben az Espanyol támadott, övék is maradt a három pont.

 

Spanyol bajnokság 26. forduló

2018.02.27., Kedd 20:00

Espanyol - Real Madrid 1-0
G.: Gerard Moreno 90+3

 

Tags: