Real Madrid - Tottenham csoportrangadó előzetes

Real Madrid - Isco
Real Madrid - Isco

A Real Madrid fogadja a Tottenhamet a H-csoport rangadóján, a csoportelsőség a tét

 

 

A Real Madrid és a Tottenham is hat pontos a csoportban, egyelőre kiemelkedik a két csapat a H-jelű négyesből. Meglepetésre a Dortmund két mérkőzés után nulla pontos, bár az is tény, hogy a Real Madriddal és a Tottenhammel találkozott eddig szembe a német csapat. De most térjünk rá a Real Madridra és a Tottenhamre.

 

A Real Madrid és a Tottenham is jelenleg csak a harmadik helyen áll a bajnokságban, de a formájukat nézve, mind a két csapat jó állapotban van. A Real Madrid a Betis elleni vereség óta négy győztes mérkőzésen van túl. Nyert az Alaves otthonában 2-1-re, majd a BL-ben Dortmunban 3-1-re. Október elején az Espanyolt verték Isco duplájával, most hétvégén meg a Getafe otthonában nyertek 2-1-re. A Getafe elleni győzelem fontossága az, hogy Benzema sérülésből visszatérve lőtt gólt, ráadásul nem potyát, majd Cristiano Ronaldo is végre bajnoki gólt szerzett!

A hétfői állás szerint a Real Madridnál nem léphet pályára Gareth Bale, Dani Carvajal és Mateo Kovacic sem sérülés, betegség miatt. Eltiltott játékos nincs.

A Tottenham az utóbbi öt mérkőzését megnyerte. A Liga Kupában a Barnsleyt verte 1-0-ra Dele Alli góllal. A bajnokságban a West Ham otthonában nyertek 3-2-re, izgalmas mérkőzésen, mivel a Spurs már három góllal is vezetett. A Bajnokok Ligájában az APOEL otthonában nyertek 3-0-ra Harry Kane mesterhármasával. Szeptember végén a Huddersfield kapott négyet a londoni klubtól, most hétvégén meg a Bournemouth szenvedett vereséget, Eriksen szerezte az egy szem találatot.

Mousa Dembélé, Victor Wanyama sérült. Dele Alli eltiltva. Danny Rose, Ben Davies, N’Koudou játéka meg kérdéses.

A Tottenham és a Real Madrid között amúgy jó a kapcsolat. Luka Modric 2012-ben, míg Gareth Bale 2013-ban érkezett a Tottenhamből a Real Madridhoz. A pletykák szerint a játékos mozgás a két klub között a jövőben is folytatódni fog. A szakértők szerint Harry Kane-nek, ha tényleg világsztárrá akar válni, akkor hamarosan távoznia kell a Tottenhamből és éppen a Real Madrid lehet a célállomás az angol válogatott csatár számára. Természetesen a másik angol csillagot, Dele Allit is összehozták már a Madriddal, de középpályás poszton jobban el van látva a spanyol klub, mint befejező csatárokkal.

 

A harmadik forduló mérkőzésének időpontja

2017.10.17., Kedd 20:45

A mérkőzést az M4 Sport fogja élőben közvetíteni.

Tags: