Benzema: Innen akarok visszavonulni

Karim Benzema - Real Madrid
Karim Benzema - Real Madrid

Karim Benzema is hosszabbított, a csatár a legszívesebben a Real Madridból vonulna vissza

 

 

A Real Madrid Marcelo, Isco és Carvajal után, hosszabbított Karim Benzemával is, vagyis kezd kialakulni a jövő csapata is, hiszen a fiatalok mellett a jelenlegi kulcsjátékosokat is próbálja megtartani a klub.

 

Benzema 2021. június 30-ig szóló szerződést kapott a Real Madridtól. A szerződés aláírása után jelezte, mennyire boldog és örül, hogy továbbra is itt maradhat.

"Tényleg nagyon elégedett vagyok a pályafutásommal itt és továbbra is keményen dolgozom azért, hogy címeket nyerhessünk."

Kiemelte, hogy a klubon nagy a nyomás és egy nagyon különleges csoport tagja lehet a Real Madridban, és éppen ezért továbbra is keményen kell dolgoznia, mint azt eddig is tette.

A klub, olyan számára, mint a család. A legnehezebb pillanatokban is kiálltak mellette. Az érkezése óta érzi a bizalmat, ami az elnöktől kezdve a klubnál dolgozokból is árad. A legjobb helynek tartja a számára a Real Madridot, itt akar visszavonulni, mert nincs még egy ilyen klub a világon. Úgy érzi, ez lesz az utolsó klubja.

Beszélt arról, milyen nehéz volt 21 évesen a klubhoz kerülnie, amikor még a nyelvet sem beszélte, viszont kitért arra, milyen fantasztikus érzés, ennyi trófeát nyerni.

És persze a kritikák mellett sem mehet el. "A csatár nem csak a gólokról szól". Vagyis arról is beszélt, a gólok mellett nagyon fontos a számára, hogy a csapatnak mi a jobb, ha éppen ő tud helyzetbe hozni csapattársat, akkor annak is nagyon örül. A kritika a része az életének, és ezen a szinten a játék része. Viszont a kritika miatt is többet dolgozik, jobban akar.

Nem biztos, hogy szükséges új csatárt igazolni. Ha ő nincs a pályán, akkor Cristiano Ronaldo is tud a posztján játszani, de van más is a keretben. Valamint több taktikai felállásra képes a csapat a jelenlegi kerettel.

A válogatottságról meg még nem mondott le. Keményen dolgozik a Real Madridért és azért is, hogy újra francia válogatott lehessen.

 

Tags: