Zidane az új edző!

Zidane - Perez
Zidane - Perez

Florentino Perez bejelentette az edzőváltást, menesztették Rafát, érkezik Zizou

 

 

Mint azt sejteni lehetett, eljött ez a pillanat is, Rafa Beníteznek mennie kellett. A csapat érezhetően gyengébben játszott, mint az előző idényben és nem is látszott, hogy kijönne a gödörből. Az utolsó csepp a pohárban a Valencia elleni 2-2-es döntetlen volt, ahol megint nem játszott meggyőzően a csapat, ráadásul különösen idegesítő volt, hogy megint nem tudta kihasználni a Madrid a Barcelona botlását.

 

Florentino Perez bejelentette, az elnökség meghozta a számára különösen nehéz döntést, menesztik Rafa Benítezt. Megköszönte az odaadó munkáját, amit az utóbbi hónapokban tett a klubért. Méltatta Benítezt, mind szakmailag, mind emberileg is.

Aztán bejelentették Zidane-t, a klub egykori zseniális játékosát. Perez szerint Zidane-nál jobban senki sem tudja milyen érzés vezetni a Real Madridot. Célzott itt arra is, hogy Zizou játékosként is nagyszerű pillanatokat okozott a szurkolóknak, valamint az utóbbi években már szépen építették fel Zidane szakmai életét. Zidane dolgozott Ancelotti mellett is, majd utoljára a Castillát irányította, onnan úgrott be Benítez helyére.

Korábbi nyilatkozatok szerint későbbre tervezték Zidane mélyvízbe dobását, de nem volt három év a felépítésére, már most szükség van rá.

Zidane a kinevezése után jelezte, nagyon fontos pillanat ez az életében, izgatottabb, mint amikor játékosként érkezett a Real Madridhoz. Teljes szívből azért fog dolgozni, hogy minél jobban menjenek a csapat dolgai.

 

Tags: