Zártkapus mérkőzés a Legia ellen

Nem lesz egyszerű mérkőzés a Real Madrid Legia elleni találkozója az edzőmérkőzés hangulat miatt

 

 

A lengyel szurkolók viselkedése miatt az UEFA többek között zártkapus mérkőzés megrendezésére büntette a Legiát. Ami nem csak a lengyel klubnak büntetés, hanem a Madridnak is.

 

A Legia ugye elesik a jegybevételektől. A szurkolóik nem lehetnek bent a stadionban és olyan sűrűn nem szerepel a klub a Bajnokok Ligájában, valamint nem játszanak olyan sűrűn a Real Madrid ellen, vagyis tényleg nagy büntetősről van szó. Ez a játékosoknak is kellemetlen, sokkal nehezebb üres stadionban játszani, mint teltház előtt.

Nehezebben motiválják magukat a játékosok, nem lesz valami nagy hangulat. Kicsit edző mérkőzés hangulata lesz az egésznek, pedig egy olyan találkozóról van szó, amin akár eldőlhet a Real Madrid továbbjutása is a csoportból. Vagyis akár már négy mérkőzés után is biztos lehet a továbbjutás. (Mondjuk a továbbjutás a csoportból alap elvárás...)

A tévén keresztül is kicsit unalmasabb lesz nézni így a találkozót, csak nehogy elaludjunk...

A Real Madrid amúgy korábban 1987-ben a Bernabueban játszott szurkolók nélkül a Napoli ellen, valamint 2004-ben az AS Roma ellen a Stadio Olimpico-ban.

 

Tags: