Pepére új szerződés vár

Pepe is új szerződést kaphat a klubtól

 

 

A 33 éves védő várhatóan két évre szóló új szerződést fog kapni a klubtól. A Marca értesülései szerint hamarosan bejelenthetik a megállapodást.

 

A Real Madrid továbbra is azon az úton halad, hogy magához láncolja a legértékesebb játékosait. Casemiro, Modric, Kroos, Lucas Vazquez és Bale után várhatóan Pepe is megkapja az új szerződést.

De még ebben az idényben hosszabbítani készülnek Cristiano Ronaldóval, Iscóval és Carvajal is további évekig a klub játékosa maradhat.

 

Pepe 2007 óta a csapat tagja. Voltak nehezebb időszakai is, kicsit túlkeménykedte a mérkőzéseket eleinte, szerződésbontás is kinézett neki egy sportszerűtlenebb belépő után. Mourinho ideje alatt ő volt az ügyeletes rosszfiú. Ancelotti alatt már lehiggadt és csak úgy általában kemény, nem megy bele a durva dolgokba.

A mai Real Madrid védelmének középső párosa továbbra is a Ramos - Pepe kettős lenne, bár jelen pillanatban mind a ketten sérültek. Varane a jövő, remélhetőleg felnő arra a szintre, amit várnak tőle, mert még mindig rengeteg hibával játszik a francia védő, szinte minden mérkőzésen benne van egy-két gól, ami régen rossz. Nacho is szerencsére egy biztosabb játékerőt képvisel, de azért, ha stabil védelmet akarunk látni, még mindig a Ramos - Pepe kettőst kell várnunk.

Pepe várhatóan további két évet még maradni fog, ha már nem is folyamatosan kezdőként, de a rutinjára nagy szüksége van a csapatnak.

 

 

Tags: