Leroy Sané szerződtetéséről pletykálnak

Bajban van a Real Madrid, az átigazolási időszakból való kizárás miatt, gyorsan kell lépni az ügyben

 

 

A hírek szerint természetesen fellebbezett a Real Madrid és várják a mielőbbi döntést, szerintük téved a FIFA, nem volt semmilyen szabálytalanság a 18 év alatti játékosok szerződtetése során.

 

Viszont az idő szalad, a hónap végéig erősíteni kell, mert ha érvényben marad a döntés, akkor a következő két átigazolási időszakból kimarad a klub.

A pletyka szerint most fő helyen Leroy Sané szerepel A 20 éves szélsőt még a Barcelona is meg akarja szerezni, meg igazán jelen pillanatban nincs is szükség rá, ha a keretet figyeljük, hiszen olyan posztokon bevethető, ahol ott van James és Isco, vagy ott van Bale és Ronaldo. Abban az esetben, ha valamelyikük távozni készül a közeljövőben, akkor természetesen érdemes foglalkozni a szerződtetésével. Ha érkezik a játékos, akkor figyelhetjük, ki fog távozni az előbb felsoroltak közül.

Továbbra is téma David De Gea, de idény közben nem szerencsés olyan kapust igazolni, akit nem tud a csapat a Bajnokok Ligájában játszatni. A Manchester United holland mestere meg jelezte, szerinte De Gea jól érzi magát a klubnál... vagyis De Gea szerződtetése nagy csoda lenne.

 

Tags: