A várakozás kezdi idegesíteni De Geát

De Gea és Edurne
De Gea és Edurne

David De Gea még jövője még mindig nem dőlt el, türelmetlenül várja az átigazolást, végre a Real Madridhoz szerződne

 

 

Jorge Mendes mostantól próbálja felgyorsítani a tárgyalásokat De Gea Real Madridnak történő átadása kapcsán, tisztában van azzal, hogy a helyzet nem kényelmes. A kapus kezdi úgy érezni, hogy túl sokáig kell várnia. Olvasható az AS cikkében.

 

A Madrid kapusa bízott abban, hogy a dolog le lesz zárva július 6.-a előtt, és így nem kellett volna a Carringtonban készülnie. De biztos abban, hogy még ebben a szezonban a Madridnál fog játszani. Az ügynöke folyamatosan kapcsolatban áll mindkét csapattal és tisztában van az elképzeléseikkel. Az átigazolás mellett szól az is, hogy De Gea barátnője, az énekesnő Edurne azt nyilatkozta, hogy „Most, hogy David Madridban lesz, minden egyszerűbbé válik.”

De Gea váratlan szövetségesre talált Van Gaal személyében, aki szabad utat adott a Madridba költözésének, mivel ők ketten sose értették meg jól egymást. A folyamatos nyilatkozatokhoz, miszerint nem jó, ha Gea a Unitednél folytatja, most csatlakozott a technikai döntés, hogy ne vegyen részt a Tottenham elleni meccsen, mert nem látják őt 100%-osnak. Van Gaal nagy jelentőséget tulajdonít a Ligában a győzelemmel való kezdésnek, nem akarja, hogy ismét előforduljon, hogy vereséggel kezdenek és a csapat emiatt később sem tud szárnyalni. Inkább másik kapussal kezdenek, mint De Geával.

 

Tags: