Sima győzelem a Getafe ellen

Benzema-Real Madrid a Getafe ellen
Benzema-Real Madrid a Getafe ellen

A Real Madrid nagyon simán nyert a Getafe elleni bajnokin

 

REAL MADRID - GETAFE 4-1
G.: Benzema 4, 16, Gareth Bale 35, Cristiano Ronaldo 38

 

A Real Madrid a Navas - Lucas Vazquez, Pepe, Nacho, Danilo - Modric, Kroos, James - Bale, Benzema, Cristiano tizeneggyel kezdett a Getafe ellen és az első félidő játéka alapján megérdemelten nyert a 14. forduló nyitómérkőzésén.

 

A vezetést már a negyedik percben megszerezték a hazaiak, Pepe tekert jobbról középre, Benzema közelről lőtt a hálóba. A 16. percben meg már duplázott is a francia támadó, Bale visszatett labdáját lőtte a hálóba.

A 35. percben Cristiano Ronaldo mentett meg fejjel egy labdát, Bale lecsapott rá, néhány csel után a kapu jobb oldalába tekert. Három perccel később Kroos tört előre egy gyors kontra során, majd szöktette Cristiano Ronaldót, aki betört a tizenhatosra a jobb oldalon és lőtt laposan a kapu jobb oldalába.

A második félidőtől többet vártunk, nem csoda, hogy sűrűn fütyültek a hazai szurkolók, nagyon visszavett a csapat és szépített is a Getafe.

A csereként pályára lépő Pedro Leon szögletből tekert a kapu elé, Alexis Ruano meg szépen fejelt a kapu jobb oldalába.

Több gól nem született a mérkőzésen, a Getafe nagyon gyengén védekezett az első félidőben, a másodikban meg már nem hajtott annyira a csapat.

Benítez hármat is cserélt a mérkőzés során, Modric helyére Kovacic jött a 62. percben, Benzema helyén Jesé lépett pályára a 78. percben és végül Pepét Arbeloa váltotta a 87. percben. Arbeloa majdnem korábban is bejöhetett volna már, mikor Danilót kellett ápolni, a spanyol válogatott védő már át is öltözött és ott állt az oldalvonal mellett, de végül Danilo vállalni tudta tovább a játékot.

 

 

Tags: